Κέντρο Εφαρμογών Υγραερίου

Θέρμανση με Υγραέριο

Οι τιμές των καυσίμων κάθε χρόνο αυξάνονται. Στον φετινό οικιακό προϋπολογισμό τα καύσιμα θα κοστίζουν σχεδόν διπλάσια από την περασμένη χρονιά. Τι  κάνετε λοιπόν ;
Πριν βάλετε το χέρι σας βαθιά στο πορτοφόλι, ενημερωθείτε και δοκιμάστε να εξοικονομήσετε χρήματα αλλάζοντας τις πηγές ενέργειας που χρησιμοποιείται ή που θα χρησιμοποιήσετε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε λύσεις οικονομικής ενέργειας με υγραέριο.
 
Διαθέτουμε μονάδες υγραερίου παραγωγής ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης, ή μόνο θέρμανσης με δυνατότητα σύνδεσης με ανεξάρτητο μποιλέρ.Η εταιρεία IMERGAZ, της οποίας είμαστε αποκλειστικοι  αντιπρόσωποι, δημιούργησε μια νέα σειρά επιτοίχιων καυστήρων αερίου υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, φιλικές προς το περιβάλλον αλλά και τον χρήστη.
 

Είναι μια ιδιαίτερα συμφέρουσα λύση για νέες κατοικίες, ενώ ο σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.
Όλες οι μονάδες είναι σχεδιασμένες και πιστοποιημένες για να παρέχουν άνεση, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η απόδοσή τους δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες και τις εποχές, χάρη στα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.
Με τις συγκεκριμένες συσκευές θέρμανσης υγραερίου έχουμε :

  • Εξοικονόμηση χώρου μέσα στο σπίτι.
  • Μονάδες εντοιχισμένης τοποθέτησης.
  • Άμεση παράδοση άφθονου ζεστού νερού χρήσης και κυρίως
  • οικονομία σε καύσιμα έως και 50% σε σχέση με το πετρέλαιο.
Επισκεφτείτε μας, λοιπόν στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στη Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου 24 στα Ιωάννινα για να δείτε από κοντά  σε λειτουργία στην έκθεση μας τις οικονομικές και καθαρές λύσεις θέρμανσης.
 
Εκτός από καυστήρες και μονάδες κεντρικής θέρμανσης διαθέτουμε στην έκθεση μας και άλλα είδη και συστήματα θέρμανσης για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Σόμπες υγραερίου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τζάκια υγραερίου με καμινάδα  και χωρίς καμινάδα, κάτοπτρα μικρά και μεγάλα είναι μερικά από τα θερμαντικά που μπορούμε να σας δείξουμε και να σας προμηθεύσουμε ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.
 
Υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργείο εγκαταστάσεων είναι πάντα στη διάθεσή σας για πλήρη κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων σας, τόσο για την εγκατάσταση όσο και για την παροχή service και τροφοδοσία υγραερίου με ιδιόκτητα βυτιοφόρα για ανεφοδιασμό των εγκαταστάσεων σας.
Επίτοιχος λέβητας SIME

 

Τηλ.: 26510-78556 Fax: 26510-21630 Διεύθυνση: Λεωφ. Γ. Παπανδρέου 24 Τ.Κ 45444, Ιωάννινα, Χάρτης


CampingGaz Partner

ugraerio.gr © 2013 - 2024 powered by C O D E W I L D Supported Browsers  HTML 5 support  CSS3 support Επιστροφή στην κορυφή