Κέντρο Εφαρμογών Υγραερίου

Τα οφέλη από το Υγραερίου

Το υγραέριο είναι το πιο ευέλικτο σε σχέση με τα άλλα είδη καυσίμου ( για οικιακή χρήση, τη θέρμανση, τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία).
 

Υγραέριο στον Οικιακό Τομέα

Στον οικιακό τομέα , το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα , την κεντρική θέρμανση, την παροχή ζεστού νερού, σε θερμάστρες εξωτερικού χώρου, ακόμα και σε θερμαινόμενες πισίνες. Χρησιμοποιείται ακριβώς όπως το φυσικό αέριο και μπορεί να κάνει ότι και το φυσικό αέριο και ακόμα περισσότερα.
 
Το υγραέριο παρέχει άμεσα ζεστό νερό, στη θερμοκρασία που θέλετε, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Στην κουζίνα, η θερμοκρασία μπορεί να ελεγχθεί με μεγάλη ακρίβεια, ρυθμίζοντας τη φλόγα σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Στις τελευταίες εξελίξεις συγκαταλέγεται μια νέα γένια από λέβητες που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου.
Είναι ειδικά κατασκευασμένοι κλειστού φλογοθαλαμου επιτιχοι λέβητες μικρών διαστάσεων(αυτόνομα λεβητοστάσια )κεντρικής θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης που τοποθετούνται σε κοινόχρηστους χώρους (αποθήκες κλιμακοστάσια μπαλκόνια κ.λ.π) με βαθμό απόδοσης 95% -100% και συνδέονται με το σύστημα θέρμανσης (ενδοδαπέδιου μονοσωληνιο κλασικό ) και μπορούν να θερμαίνουν χώρους σε μονοκατοικίες _ διαμερίσματα εως και 500 τ.μ.
 

Υγραέριο στήν Βιομηχανία

Στη βιομηχανία, το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιεί για τη θέρμανση χώρων και σε διάφορες διαδικασίες που απαιτούν θερμότητα, όπως και στη παροχή ενέργειας για την λειτουργία μηχανημάτων.
Οι ελάχιστες πηγές ενέργειας είναι περισσότερο καθαρές και παράγουν λιγότερα κατάλοιπα, παρέχοντας υψηλές θερμοκρασίες
 

Υγραέριο στον Αγροτικό Τομέα

Στον αγροτικό τομέα και κυρίως στην πτηνοτροφία που είναι ανεπτυγμένη στη περιοχή μας, το υγραέριο έδωσε και δίνει αυξημένη παραγωγή και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων. Εξαιτίας της καθαρής καύσης του, είναι ιδανικό για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών στον αγροτικό τομέα.
 

Υγραέριο στον Τουριστικό Τομέα

Στον τουριστικό τομέα, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, το υγραέριο προσφέρει λειτουργία σε μια σειρά συσκευών όπως λέβητες, φούρνους, εστίες, θερμοσίφωνες και ψυγεία. Όποιο και να είναι το μέγεθος και το αντικείμενο της επιχείρησή σας το υγραέριο μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε ενέργεια, και μάλιστα με χαμηλότερο κόστος από ότι οι άλλες μορφές ενέργειας.
Οι ανάγκες σας σε ενέργεια μπορούν να καλυφθούν με την εγκατάσταση μιας δεξαμενής ή με την εγκατάσταση φιαλών υγραερίου.
 

Επιπλέον, το υγραέριο έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα
  • Δεν χρειάζεται προθέρμανση.
  • Δεν χρειάζεται υποβοήθηση για την ανάμιξή του με τον αέρα.
  • Μικρές απαιτήσεις για την  συντήρηση εξοπλισμού.
  • Λιγοστές απώλειες της ενέργειας στο σύστημα.
  • Εύκολος χειρισμός και έλεγχος.

Τηλ.: 26510-78556 Fax: 26510-21630 Διεύθυνση: Λεωφ. Γ. Παπανδρέου 24 Τ.Κ 45444, Ιωάννινα, Χάρτης


CampingGaz Partner

ugraerio.gr © 2013 - 2024 powered by C O D E W I L D Supported Browsers  HTML 5 support  CSS3 support Επιστροφή στην κορυφή