Κέντρο Εφαρμογών Υγραερίου

Kέντρο Εφαρμογών Υγραερίου

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ (Κ.Ε.Υ) είναι τεχνική και εμπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 στην πόλη των Ιωαννίνων ανταποκρινόμενη στο διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον της αγοράς για εγκαταστάσεις και συσκευές - μηχανήματα αερίου, μετά την μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου και του ρεύματος που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκε στον χώρο της ενέργειας.
 
Εδρεύει στα Ιωάννινα , Παπανδρέου 24 σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 300 τ.μ . Επίσης διαθέτει ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους στην Βασιλική Ιωαννίνων. Ασχολείται με τις εφαρμογές του υγραερίου σαν μορφή ενέργειας σε όλους του τομείς.
 
Έχοντας ως θεμέλιο την άριστη γνώση και πολυετή εμπειρία των δύο βασικών εταίρων της εταιρείας Σ. Τρομπούκη και Θ. Κατέρη σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό επεκτείνουμε τους ορίζοντες σε καινούργιες ιδέες, προϊόντα και συνεργασίες με προτεραιότητες πάντα την ασφάλεια, αξιοπιστία, τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Τηλ.: 26510-78556 Fax: 26510-21630 Διεύθυνση: Λεωφ. Γ. Παπανδρέου 24 Τ.Κ 45444, Ιωάννινα, Χάρτης


CampingGaz Partner

ugraerio.gr © 2013 - 2024 powered by C O D E W I L D Supported Browsers  HTML 5 support  CSS3 support Επιστροφή στην κορυφή